Esdeveniments
19/10/2015


Una mica de Terres de Vidalba a Suècia

Aquests últims dies han estat de molta activitat al celler. Mentre entrava l’últim raïm i seguien les fermentacions, una part de Terres de Vidalba viatjava a Suècia per acompanyar el nostre importador del nord d’Europa. De la mà de Björn Ringdahl de Vingourmet, vam oferir un tast dels nostres vins en dos esdeveniments organitzats a Estocolm i a Malmö.

En total, vam tenir l’oportunitat de presentar 11 vins als vora trenta especialistes i aficionats suecs que van acudir als tastos en ambdues ciutats. Vam fer un tast vertical del TOCS anyades de 2004 a 2010) i vam presentar el Vidalba 2008 i 2011, així com també dues novetats: un vi dolç i un vi blanc de garnatxa blanca que encara no té nom. D’aquesta forma, vam poder expressar i gaudir de l’evolució de les nostres elaboracions, des de l’estil inicial fins a l’actual del Tocs, el Vidalba i les darreres incorporacions i novetats.

A Malmö, ciutat on desenvolupa la seva activitat Vingourmet, vam realitzar el tast a L’Enoteca, mentre que a Estocolm el tast va fer-se en un entorn molt diferent: al Showroom NoEarlyBirds, de l’arquitecte i dissenyador Per Söderberg.

A tots dos llocs, hem quedat encantats de l’entorn i de la seva gent, de l’acollida i de les opinions rebudes del vi i el tast. Una vegada més, gràcies Björn!