El dia a dia
12/03/2016

Terres de Vidalba a la fira alemanya ProWein, la fira de referència en el món del vi

La fira líder en el comerç internacional de vins se celebra a Düsseldorf (Alemanya) del 13 al 15 de març

Aquesta serà la primera vegada que el Tocs i el Vidalba seran presents a aquesta fira del vi de prestigi internacional. Ho faran juntament amb altres vins de les diferents denominacions d’origen Catalunya i de la mà de PRODECA, la Promotora d’Exportacions Agroaliementàries de la Generalitat de Catalunya.

Sota el lema “live the Priorat!”, l’estand de Terres de Vidalba estarà situat al número F74 del pavelló 10, des del qual es donaran a conèixer els seus vins denominació d’origen qualificada (DOQ) Priorat.

En total hi s’hi reuniran més de 6.000 expositors, els quals rebran al llarg de tres dies de fira els més de 50.000 visitants de 50 països diferents que es calcula que rebrà el certamen, entre compradors professionals del sector minorista, majorista, importació i exportació, gran distribució i canal Horeca, a més de premsa especialitzada. I és que el comerç del vi, però també la gastronomia i l’hostaleria, seran els protagonistes d’aquests tres dies dedicats a mostrar el millor del sector i amb la voluntat de fer negocis i establir contactes.

Precisament, les diferents denominacions d’origen Catalunya són les que actualment lideren les importacions alemanyes de vi i cava, pel que no és estrany que en els propers dies Düsseldorf esdevingui la seu de la millor oferta vinícola catalana.