Esdeveniments
17/11/2017

Terres de Vidalba, a Andorra!


Els propers 18, 19 i 20 de novembre, un trosset del Priorat a la 5a Trobada Internacional de Microproductors de Vi de Sant Julià de Lòria

El Comú de Sant Julià de Lòria, amb el suport d’Andorra Turisme i el Govern d’Andorra organitza la V Trobada Internacional de Microproductors de Vi a Andorra. Un esdeveniment internacional únic al món que té l’objectiu de promocionar, donar a conèixer i potenciar els productes de les microbodegues de vi, al mateix temps que dinamitzar i desenvolupar econòmica i socialment la nostra població.

Serà la primera vegada que els vins de Terres de Vidalba DOQ Priorat es presentaran a Andorra, on els amants del vi podran fer un tast del ‘TOCS’, el ‘Vidalba’ i el ‘No t’ho diré’, el vi blanc novetat d’aquest any. Una oportunitat per transportar-hi la filosofia del celler i el resultat d’un treball fet a consciència des del poble de Poboleda, al cor del Priorat.

El cap de setmana del 18 i 19 de novembre, trobareu Terres de Vidalba a l’estand número 12 de l’Espai Firal Prat Nou de Sant Julià de Lòria, al costat de més de 80 expositors d’orígens diversos. A més, el dilluns 20 s’ha organitzat una jornada professional amb un business-point que facilitarà la trobada entre productors, distribuïdors i sommeliers, tant nacionals com internacionals. Durant tota la trobada, hi haurà conferències, taules rodones, degustacions, maridatges i tastos.