Hem centrat tots els nostres esforços en fer el millor raïm possible a les vinyes. Tenim molt clar que el vi el fem any rere any a la vinya i el celler sols és un mitja per fer-ho.

Al petit celler que tenim a Poboleda, vinifiquem en dipòsits d’acer o en barriques obertes, segons la varietat i la parcel·la. Trobar el punt òptim de maduració és una decisió important i molt personal, de la qual en depenen els diferents vins que elaborarem després. La tria es fa a la vinya, només volem raïms ben sans i madurs. Per això collim les diferents varietats, en petites partides que es vinifiquen per separat. Això comporta molta més feina, però ens permet anar aprenent collita rere collita sobre el comportament de cada varietat, experimentar i anar prenent decisions.

La criança la fem en barriques de roure francès. Utilitzem un percentatge màxim del 20% de barrica nova. Fem confiança al treball de diferents boters, amb fusta de diferents boscos, grans i torrats per aportar força complexitat al vi.

El temps en barrica, dependrà de la varietat, del tipus de vi que fem i de la pròpia barrica. I el resultat és sempre una petita sorpresa.

Finalment, embotallem sense clarificar ni filtrar, per preservar el màxim les característiques de cada vi.