La primera anyada va ser la del 2003, i va veure la llum a finals del 2005. Vam haver d’esperar molt de temps abans de tenir el nostre primer vi. De ben segur que no és el millor que mai hem fet, però va ser el primer, és irrepetible i moltes van ser les llàgrimes d’emoció que van caure.

El primer vi que hem elaborat s’anomena TOCS. Aquest nom, vol expressar el que hi ha darrera d’un vi, la suma d’un munt de petits detalls, de molts matisos i de moltes sensibilitats.

Fins l’anyada 2007, els TOCS són un cupatge de garnatxa negra, sirà i cabernet. Vins força estructurats, gustosos, però molt frescos.

A partir de l’anyada 2008, ens centrem sols en les varietats autòctones i mediterrànies. El TOCS és un cupatge de garnatxa negra i sirà. Va ser una decisió força important, ja que renunciàvem a una part del raïm de la finca, però estàvem molt més satisfet amb l’estil del vi. Uns vins amb l’ADN del Priorat, molt elegants, frescos i personals que expressen el terrer d’on venen.

En algunes anyades hem començat a elaborar un altre vi, el VIDALBA. Una bona porta d’entrada al celler, per anar fent boca.