Ningú ens va dir que seria una cosa fàcil! Durant mesos vam visitar la part més nord de la comarca buscant unes terres que ens agradessin, allunyades i tranquil·les de les zones amb més activitat vinícola del Priorat.

Teníem bastant clar què buscàvem i ho vam trobar a prop de Poboleda, al Barranc de la Bruixa. Una antiga finca agrícola que el bosc l’estava ocupant, amb avellaners, algun ametller i ceps solts, d’unes 11 hectàrees. Tenia una bona orientació est/sud-est i una alçària entre els 430 i 480 metres, que ens permetria gaudir d’una interessant integral tèrmica dia/nit. Tot això permetria que les maduracions fossin més lentes i òptimes, amb l’obtenció de bones acideses i uns vins més frescos.

Bona llicorella, és un terreny pobre amb bon drenatge, cosa que permetria un arrelament lent i profund de les plantes. Teníem molt anys per endavant...

Vam fer els treballs necessaris d’abancalament i la plantació de les vinyes, amb una forta presència de varietats autòctones. La bona adaptació de la garnatxa negra, la sirà, la carinyena i també la garnatxa blanca a les nostres terres, fa que aquestes siguin les varietats que ara utilitzem en els nostres vins. Practiquem una viticultura molt respectuosa, treballant per aconseguir un bon equilibri de les plantes i tenint cura dels rendiments. Cada anyada un repte, una mica més!