ENVIAMENT GRATUÏT A PARTIR DE 98€

Coneix la història d’emprenedoria d’una parella d’enamorats del Priorat durant una nit d’estiu

Encara recordem el dia que els pares ens van preguntar: Nenes, voleu que fem vi? El que semblava un joc, més de 25 anys després, aquell sí rotund que vam respondre a uniso segueix sent el motor que ha impulsat cada pas per continuar el somni esbojarrat dels nostres pares: fer vi al Priorat.

El nostre pare, igual que ho era l’avi, és òptic-optometrista de professió. Hem crescut entre les parets de l’òptica familiar, on hem aprés la importància de cuidar dels petits detalls. Aquesta filosofia d’atenció meticulosa s’ha convertit en el pilar a l’hora d’elaborar els nostres vins.

Les nostres primeres passes…

Començar de zero, no va ser fàcil. Tot i estar vinculats al Priorat no comptàvem amb una tradició enològica familiar. Però, la passió que hi havia darrere del projecte i el respecte i la dedicació que guardem a aquest territori vinícola tan màgic i prestigiós ens van impulsar a acomplir els nostres somnis amb determinació.

Va ser en el Barranc de la Bruixa, prop de Poboleda, on vam trobar el terrer que buscàvem. Entre els vessants de llicorella i el sòl pobre però ben drenat, les nostres vinyes van tirar arrels profundes i per produir els millors raïms. Vint anys més tard, expandim el nostre projecte amb l’adquisició del Calvari, un coster perfecte per a les nostres ambicions vitivinícoles.

La nostra filosofia

Simple però poderosa: practicar una viticultura respectuosa, buscant l’equilibri perfecte entre les plantes i el seu rendiment. Apostem per la proximitat i les varietats mediterrànies, com la garnatxa negra, la carinyena, la sirà i la garnatxa blanca, que atorguen als nostres vins amb ADN Priorat.

Cada ampolla és una petita joia

La nostra cura pels petits detalls, ens permet elaborar vins excepcionals. Veremem les diferents varietats de raïm en petits lots i els mantenim separats durant tot el procés de vinificació. D’aquesta manera podem experimentar i prendre decisions basades en el que aprenem sobre el comportament de cada varietat i parcel·la, anyada rere anyada. Cada ampolla és una petita joia que expressa el seu caràcter únic i distintiu.

Compartim la nostra passió a través de l’enoturisme

Us convidem a conèixer la nostra història des del lloc on neixen els nostres vins. Des de la selecció del raïm fins l’embotellat, descobreix com cada ampolla de vi cobra vida a Terres de Vidalba. Un viatge sensorial als peus del Montsant que no us deixarà indiferents.

Bàrbara & Júlia