ENVIAMENT GRATUÏT A PARTIR DE 98€

La nostra història

Per què no fem vi al Priorat?

T’has begut l’enteniment!
Saps el què dius?

Nenes, voleu que fem vi?

Síiii! i per què no?

Tota historia té un punt de partida i així és com s’origina la nostra. Qui els hi ho diria a aquelles dues nenes de 6 i 8 anys que, més de 25 anys després, aquest “sí” encara tindria tot el significat del món per elles.

Terres de Vidalba, una idea esbojarrada feta realitat

Començar de zero va ser tot un repte. Vinculats al Priorat, no teníem el privilegi de comptar amb una tradició enològica familiar. Però, per nosaltres això va ser una motivació per demostrar la passió, el respecte i la dedicació que guardem a aquest territori vinícola tan màgic i prestigiós.

Venim d’una família d’òptics. El nostre pare és òptic, hem crescut a l’òptica familiar on hem aprés que cuidar dels petits detalls garanteix la millor experiència visual i aquesta també és la nostra filosofia a l’hora d’elaborar els nostres vins.

Tot comença al Barranc de la Bruixa

Amb determinació i perseverança, vam trobar el terrer que buscàvem a prop de Poboleda, al barranc de la Bruixa, amb orientació est, sud-est i altitud d’entre 430m i 480m. Aquestes condicions ens han permès gaudir d’una interessant integral tèrmica dia i nit que ajuda als raïms a madurar a un ritme més lent i òptim assolint l’acidesa idònia per donar vins més frescos. El terreny de llicorella, pobre i amb bon drenatge, ha facilitat un arrelament lent i profund de les vinyes per produir els millors raïms.

El Calvari de Poboleda és la segona finca del projecte, plantada 20 anys més tard en coster dins del propi poble..

Estima per la terra i el que ens regala

Practiquem una viticultura respectuosa, treballem per aconseguir un bon equilibri de les plantes i tenim cura dels rendiments. Amb la màxima exigència artesanal vermem el raïm en el seu moment idoni de maduració per assegurar l’essència i caràcter que tant determina als nostres vins.

Apostem per les varietats mediterrànies. Garnatxa negra, carinyena, sirà i també garnatxa blanca, atorguen als nostres vins el caràcter ADN Priorat, elaborant vins elegants, frescos i molt personals que representen el terrer d’on provenen.

L’art d’elaborar vi

Cuidem els petits detalls per elaborar vins excepcionals. Cada ampolla de vi és el resultat del treball fet amb paciència i dedicació, per això en el nostre celler oferim una producció limitada. Vermem les diferents varietats de raïm en petits lots i els mantenim separats durant tot el procés de vinificació. D’aquesta manera podem experimentar i prendre decisions basades en el que aprenem sobre el comportament de cada varietat i parcel·la, anyada rere anyada. Cada ampolla és una petita joia.

Viu el Priorat

Sense saber realment el que significava, aquell “sí” va canviar les nostres vides. Des d’aleshores hem dedicat el nostre temps, esforç i passió per crear vins excepcionals que reflecteixin l’amor i el respecte que tenim per aquest territori vinícola. Et convidem a ser part de la nostra història i a descobrir l’essència del nostre Priorat a través d’una experiència sensorial tot passejant pel Barranc de la Bruixa o el Calvari de Poboleda.