ENVIAMENT GRATUÏT A PARTIR DE 98€

Visites Enoturístiques

Descobreix l’enoturisme a Terres de Vidalba: Reserva o regala una experiència única

En un món accelerat, fes una pausa i submergeix-te en la cultura del vi. Gaudeix de tastets, passejades entre vinyes i l’essència vinícola en un entorn privilegiat.

Grup de persones durant l'activitat d'enoturisme Tast de Vinyes a Terres de Vidalba.

Tast entre vinyes

Activitat d’enoturisme amb tast de 3 vins a peu de finca.

Trekkingwine

Activitat d’enoturisme amb caminada per les vinyes i cata al mirador de 4 vins + aperitiu.

Grup de persones que han arribat al mirador de Terres de Vidalba després de realitzar l'activitat d'enoturisme de Trekkingwine.

Alguna vegada t’has preguntat quina història s’amaga darrera de cada ampolla de vi?

A Terres de Vidalba creiem en la importància de tornar als orígens, de connectar amb la natura i, sobretot, de connectar amb un mateix. Les experiències enoturístiques de Terres de Vidalba et permetran descobrir aquesta història i conèixer tot el procés que dona vida a cada glop de vi, l’ADN Terres de Vidalba.

Imagina degustar els vins en el lloc on neixen.

Experimenta la connexió profunda amb la terra i la viticultura respectuosa que practiquem. Tasta els nostres vins en un entorn únic i privilegiat del Priorat, als peus del Montsant. Un viatge enoturístic entre vinyes que estimularà tots els teus sentits. L’aroma de la terra, la frescor de la brisa, la diversitat de sabors i matisos dels nostres vins… cada detall et transportarà a un estat de plenitud i connexió amb l’essencial.

Ens apassiona compartir la passió i dedicació que hi posem darrera de cada ampolla de vi.

És un veritable privilegi ser qui et guiem per aquesta experiència enoturística, perquè ningú coneix Terres de Vidalba millor que nosaltres mateixes. Cada racó de les vinyes i cada pas en l’elaboració dels nostres vins està impregnat pel nostre amor i compromís. Farem de l’estada una experiència inoblidable perquè visquis l’autèntic Priorat.

Trekkingwine

Activitat d’enoturisme amb caminada per les vinyes i cata al mirador de 4 vins + aperitiu.

Tast entre vinyes

Activitat d’enoturisme amb tast de 3 vins a peu de finca.