ENVIAMENT GRATUÏT A PARTIR DE 98€

Terres de Vidalba brilla en l’escenari internacional: doble triomf en el Concurs MUNDUS VINI 2024

TOCS 2009 i TOCS 2020 tornen cap a casa guardonats en la 34a edició del Gran Premi Internacional del Vi, Mundus Vini.

TOCS, un dels vins més apreciats del nostre celler, acaba de guanyar una medalla d’or, en les anyades 2009 i 2020, en el Tast de Primavera 2024 d’aquest prestigiós certamen. Aquest doble triomf consolida encara més el reconeixement de Terres de Vidalba en el mercat Europeu i que és reflex de l’estima i dedicació de tot el nostre equip.

Tocs és el veterà de Terres de Vidalba, el reflex de la innovació i la passió per les tradicions arraigades. Amb una mescla única de varietats autòctones i mediterrànies, representa l’essència d’aquest territori vinícola.

La seva criança en barrica de roure francès durant mesos li confereix una elegància i equilibri incomparables, mentre conserva la frescor i vitalitat. En boca, és saborós i envolupant, amb una rica paleta de sabors que transporten a un viatge sensorial inoblidable. El bon gust fet en vi.

TOCS 2009

Nota de tast

Color picota fosca quasi negre amb llàgrima fina i lenta.

Aromes de fruita negra madura i fresca de mores i nabius i també de fruites roges com les cireres i de flors com l’ametller. Notes balsàmiques i un nas molt clar de llicorella.

Bon pas en boca, fresc i amb uns tanins presents, però polits. Post gust llarg i complex, amb el record de la fruita madura, d’anís i fonoll i de mineralitat.

CTA: COMPRA

Tocs 2020

Nota de tast

Color cirera profund i brillant.

Aromes dominants de cirera, amb subtils notes balsàmiques. Tocs especiats i lleugers matisos de cafè i roure.

 Acidesa vibrant que realça la frescor de les fruites vermelles. Tanins sedosos i equilibrats. Final llarg en boca amb una agradable sensació de complexitat i harmonia.

CTA: COMPRA

Mundus Vini: un premi amb prestigi internacional

Es un concurs internacional de gran renom que va néixer el 2001 a Alemanya de la mà de l’editorial líder en el sector vitivinícola Meininger Verlag. En el concurs, més de 250 experts en vi de 55 països acudeixen al cor de la segona regió vitivinícola alemanya, Pfalz.